Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe www.marketdeal.ro!

1. Aspecte generale

Accesul/vizitarea acestui Site se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implicand acceptul explicit si fara obiectiuni al dumneavoastra si reprezinta intreaga intelegere (contractul valabil incheiat) dintre parti. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului. In cadrul acestei pagini web sunt publicate si promovate produse si servicii provenite de la terti furnizori la preturi speciale promotionale. Aceste preturi speciale promotionale sunt valabile pentru o anumita perioada de timp si pentru o anumita cantitate, sub conditia obligatorie a completarii unui numar minim de cumparatori. Produsele/serviciile oferite pot fi achizitionate la un pret special promotional de catre utilizator/abonat, prin intermediul Site-ului, respectand termenii descrisi mai jos, pe care utilizatorul/abonatul ii accepta complet si neconditionat. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. MarketDEAL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Informatiile furnizate pentru inregistrare pe site/inscriere la oferta trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul dumneavoastra.

2. Definitii

Pentru o interpretare cat mai buna si uniforma a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Site-ului, precum si a drepturilor si obligatiilor care decurg din acceptarea acestora, urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza: Societatea : WiseBuy S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Str Piotr Ilici Ceaikovski, nr.7,sc. B, et.3, ap.24, Sector 2, Romania inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/2746/2011, CUI 28152882, telefon clienti: 0761595282 email: contact@marketdeal.ro Website sau Site : prezenta pagina web www.marketdeal.ro Partener : orice terta persoana, fizica sau juridica, care utilizeaza pagina societatii, pentru a prezenta/vinde produsele/serviciile sale la preturi speciale promotionale utilizatorilor/abonatilor Site-ului Produs/Serviciu : Produsul/serviciul pus la dispozitie de Partener la un pret special promotional prin intermediul Site-ului Cumparator/Utilizator : orice utilizator care acceseaza Site-ul sau lanseaza o comanda pe site. Plasarea comenzii si accesul la continutul Site-ului este conditionata de crearea si utilizarea unui cont. Voucher : document care este pus la dispozitia Cumparatorului, prin intermediul site-ului, in format electronic, ce poarta un cod unic de verificare si termenii ofertei si trebuie prezentat in mod obligatoriu Partenerului de catre Cumparator pentru receptia produsului/serviciului Oferta : oferta de produse/servicii, la preturi speciale promotionale, pusa la dispozitia utilizatorilor/abonatilor de catre Parteneri prin intermediul Site-ului

3. Cum achizitionez un voucher MarketDEAL?

- Pozele ofertelor sunt cu titlu informativ.

- Dupa vizualizarea ofertei, accesati butonul "CUMPARA"

- Alegeti numarul dorit de Vouchere si completati campurile obligatorii, inclusiv numele beneficiarului Voucherului

- Alegeti metoda de plata si apasati butonul "PLATESTE ACUM"

- Tipariti Voucherul primit pe adresa de e-mail cu care v-ati inregistra si prezentati-l Partenerului pentru obtinerea serviciului/produsului comandat. Voucherul este valabil doar pana la data expirarii acestuia, mentionata in Termenii si Conditiile aferente Ofertei si inscrisa pe Voucher. Confirmarea comenzii de catre MarketDEAL se realizeaza prin transmiterea Voucherului in sectiunea "Cupoanele mele" de pe Site si prin e-mail. La momentul primirii cuponului se considera intrunirea acordului de vointa, si incheierea valida a Contractului la Distanta, in conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, modificata.

4. Cum returnez un voucher MarketDEAL?

In cazul in care Cumparatorul doreste sa renunte la Voucher poate sa o faca fara penalitati, indiferent de motivul cererii de returnare, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea Voucherului.

Solicitarea se va transmite in scris, prin email la contact@marketdeal.ro. Ca urmare a acestui fapt, Societatea va returna Cumparatorului sumele de bani care corespund valorii Voucherului, in termen de 30 de zile de la data denuntarii in scris si va anula Voucherul.

Dupa trecerea intervalului de 14 zile lucratoare de la data achizitiei, Cumparatorul nu are dreptul de a-si exercita dreptul de retragere, Societatea nemaiavand nicio obligatie fata de Cumparator.
Conditii pentru cererea de returnare a pretului Voucherului: - Solicitarea trebuie transmisa in scris inainte de expirarea perioadei de valabilitate a Voucherului, care este afisata in cuprinsul fiecarei oferte.
- Daca serviciul sau produsul furnizat in schimbul Voucherului presupune mai multe sedinte/proceduri/produse/servicii, returnarea nu se poate face daca ati folosit deja o/un sedinta/procedura/produs/serviciu.
- Dupa data de expirare a valabilitatii Voucherului sau dupa consumarea partiala a serviciului achizitionat pe baza Voucherului nicio cerere de returnare nu va mai fi luata in considerare.
- MarketDEAL isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive care se produc dupa consumarea/prestarea/achizitionarea bunului sau serviciului.

Contravaloarea in bani a produsului returnat va fi transferata clientului , de catre furnizor, dupa ce produsul a ajuns la destinatie( la furnizor ) , doar intr-un cont bancar, in acest sens clientul avand obligatia sa trimita prin e-mail contul IBAN si numele titularului, pentru transfer

In cazul Voucherelor pentru servicii utilizate (inclusiv cele de turism), Cumparatorul nemultumit se va indrepta direct impotriva Partenerului, urmand demersurile legale.

5. Raspunderea limitata

MarketDEAL nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut vinovat pentru calitatea produselor dobandite de la Partener sau a serviciilor solicitate, precum nu isi asuma raspunderea pentru nelivrarea sau livrarea partiala a produselor comandate si neprestarea sau prestarea defectuoasa a serviciilor afisate pe site.

Serviciul mentionat in Voucher e prestat de Partener fata de Cumparator, in nume si pe cont propriu, motiv pentru care MarketDEAL nu raspunde fata de Cumparator pentru incalcarea obligatiilor de catre Partener in prestarea serviciului si nu raspundere pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu produsul/serviciul ofertat pe site.

Prin urmare, in calitate de Cumparator intelegeti, sunteti de acord si acceptati ca:

- MarketDEAL NU datoreaza prestarea serviciilor si/sau produselor indicate in Voucher, iar orice reclamatie ulterioara trebuie adresata direct Partenerului. Denumirea Partenerului si informatiile de contact ale acestuia se regasesc in cuprinsul oricarei Oferte afistate pe site.

- Sunteti direct responsabil sa faceti propria evaluare independenta a produselor si serviciilor mentionate pe site si din punct de vedere cantitativ/calitativ, etc.

- Partenerul este emitentul Ofertei si implicit al produsului si/sau serviciului oferit prin Voucher si este singurul responsabil pentru rambursarea Voucherelor. Partenerul este, de asemenea, singurul responsabil pentru toate bunurile şi serviciile pe care le ofera pentru Dvs cat si pentru orice accidente de orice natura, pagube, datorii, cheltuieli pe care le-ati putea suporta/suferi, direct sau indirect, in totalitate sau in parte, si care au legatură cu achizitionarea unui Voucher precum si pentru orice pretentii care decurg din utilizarea totala sau partiala a unui voucher.

- Cu exceptia cazului in care se indica altfel, in alte oferte distincte, MarketDEAL doar afiseaza pe Site Ofertele cu produsele si serviciile oferite de Partener.

- Prin prezenta in mod irevocabil renuntati la toate pretentiile ce decurg din utilizarea Voucherului si exonerati MarketDEAL si societatile sale afiliate, directorii, angajatii si agentii de la plata oricarei datorii care decurge din sau in legatura cu orice act sau omisiune a unui Partener in legatura cu utilizarea unui Voucher, a produselor/serviciilor oferite pe baza acestuia.

- Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna numai Partenerului ofertant, specificand natura lipsei de conformitate. Costul transportului produselor revine in responsabilitatea Cumparatorului, in cazul in care in oferta postata nu e specificat altfel. In nici o situatie MarketDEAL nu va fi obligat sa suporte orice cheltuiala rezultata din transportul produselor comandate de pe Site, astfel ca orice nelamurire care implica costurile de livrare / returnare produse va fi adresata direct Partenerului ofertant. Utilizarea acestui site este in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. MarketDEAL si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. MarketDEAL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site. Societatea nu are nici o raspundere pentru acoperirea pretentiilor tertilor, de orice natura, care pot rezulta in relatie cu utilizarea, copierea sau falsificarea Site-ului sau a continutului acestuia sau a oricarui alt Site inrudit, de catre terte persoane, neautorizate de Societate, indiferent daca Societatea a fost informata, a cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca aceasta posibilitate.

6. Drepturi de autor

SC WiseBuy S.R.L este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform Legislatiei Romane si Internationale. Designul si modalitatea de prezentare a Site-ului, precum si software-ul si setarile acestuia etc. sunt proprietatea MarketDEAL.

Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre MarketDEAL si Partenerii sai. Din acest motiv, MarketDEAL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in Site.

Este interzisa copierea, comercializarea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea continutului site-ului, decat cu acordul expres al MarketDEAL. Orice utilizare a continutului site-ului, in alte scopuri decat cele permise expres prin documentul sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa. Nici un continut transmis Cumparatorilor/Utilizatorilor, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acestia prin accesare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala a MarketDEAL, fata de respectivul continut.

Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

7. Modificari Termeni si Conditii

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau Termenii si Conditii. Societatea se extinde continuu, isi updateaza si optimizeaza website-ul, produsele si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Din acest motiv, se recomanda utilizatorilor/abonatilor sa citeasca termenii si conditiile de utilizare la intervale regulate de timp pentru a se informa cu privire la eventualele schimbari de continut. Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau eliminari ale Termenilor si Conditiilor de utilizare vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe Site. Orice utilizare a Site-ului urmare a unei astfel de modificari sau schimbari se considera acceptare de catre Cumparator/Utilizator a schimbarilor, modificarilor, adaugirilor sau eliminarilor din continutul Site-ului.

8. Link-uri catre site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit MarketDEAL. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. MarketDEAL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, MarketDEAL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

- Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
- Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
- Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
- Nu ofera o securitate adecvata;
- Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
- Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, MarketDEAL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest Site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea MarketDEAL .

9. Responsabilitatea Utilizatorului

Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra astfel incat procesul de achizitie al voucherelor sa poata avea loc
- sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
- sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.

Utilizatorii www.marketdeal.ro pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale MarketDEAL sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri in masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. MarketDEAL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa. Cu respectarea celor mentionate mai sus, utilizatorul/abonatul are posibilitatea de a informa terte persoane (de exemplu prin e-mail, Facebook, Twitter etc.) cu privire la Ofertele puse la dispozitie prin intermediul Site-ului.

10. Date cu caracter personal

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

11. Forta majora

MarketDEAL si/sau Furnizorul nu vor fi raspunzatori pentru intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor lor, datorate unor evenimente de forta majora, imprevizibile si de neinlaturat. Intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor din motiv de forta majora nu va fi considerata ca o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor. In caz de litigiu privind modul de interpretare si de derulare a contractului la distanta, instanta competenta este cea de la sediul SC MarketDEAL SRL.