Termeni si conditii de inregistrare

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, WiseBuy S.R.L, in calitate de operator, isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Precizam ca nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate de prezenta aplicatie. Totusi in masura in care sunteti de acord cu aceasta prelucrare, pentru a putea continua, va rugam sa confirmati consimtamanul dumneavoastra prin bifarea casutei ?Accept?. In cazul bifarii casutei ?Refuz? veti fi scos din prezenta pagina a aplicatiei, obligatiile rezultate de raporturile juridice dintre societatea noastra si dumneavoastra urmand a se incheia sau, dupa caz, a se desfasura cu luarea in considerare a acestui refuz.

Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de MarketDEAL SRL?

Va aducem la cunostina ca potrivit Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor in conditiile legii. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la MarketDEAL S.R.L, Bucuresti, sector 2, Str. Piatra Mare, nr.7, bloc 7, scara 2, etaj 2, ap. 30.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau nu mai sunt actuale, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil in vederea efectuarii de modificari in acest sens.