Cum functioneaza

Cum functioneaza

Pentru membri:

  1. O oferta cu reducere pana la 90% apare in fiecare zi

  2. Cumpara si platesti online cu cardul sau prin transfer bancar (fara nici un comision suplimentar) printr-o conexiune securizata

  3. Oferta este valabila doar daca se atinge numarul minim necesar de cumparatori. Asa ca invita-ti prietenii prin intermediul Facebook, Twitter sau e-mail si mariti-va sansele de a beneficia de oferta!

  4. Felicitari! Acum exista suficienti cumparatori si oferta este activa! Printeaza voucher-ul pe care il primesti pe mail si profit de oferta!

  5. Fa-o din nou si maine!


Afacerea ta pe MarketDEAL:

Nici un risc, recompensa mare


Uimitor, nu costa nimic sa colaborezi cu MarketDEAL.
Comparativ cu alte campanii de marketing (print, tv, radio, outdoor sau internet), platite cu sume uriase, care nu ofera un rezultat concret si garantat, campaniile MarketDEAL se remunereaza din propria performanta. Prin MarketDEAL nu exista costuri in avans si este fara riscuri.


Aducem afacerea ta in centrul atentiei tuturor abonatilor nostri, la fel ca si vizitatorilor noi pe site. Daca ai o oferta unica si atragatoare si este selectata de echipa MarketDEAL pentru a fi prezentata pe pagina principala, acest lucru se va traduce de obicei in sute de clienti. Dupa incheierea perioadei de promovare masuram exact numarul de clienti si volumul cumparat si veti primii banii anticipat pentru serviciile pe care va trebui sa le prestati. Deci noi castigam doar daca castigi si tu.


Vrei sa testezi? Click aici