Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Am adunat mai jos o parte dintre intrebarile cele mai frecvente. Daca totusi ai intrebari ale caror raspuns nu se regaseste mai jos nu ezita sa folosesti formularul de contact si sa ne scrii.

1. Ce este un voucher?

Un voucher este un bilet pentru a te plimba, a manca, a bea, a privi si a te bucura de unele dintre cele mai tari lucruri din orasul tau la o fractiune de pret. In fiecare zi iti aducem o oferta de top bazata pe un numar minim de achizitii.

2. Imi place cum arata oferta de azi, unde ma inscriu?

Oferta MarketDEAL este disponibila pentru cumparare in fiecare zi pentru cel putin 24h. Fiecare oferta are un termen de expirare diferit, unele sunt valabile 24h in timp ce altele pot fi valabile pentru 48h sau chiar 72h. Pentru a cumpara trebuie doar sa dai click pe butonul „CUMPARA". Daca numarul minim de cumparatori nu este atins, nimeni nu beneficiaza de oferta si sumele de bani platite de cumparatori vor fi inapoiate in termen de 48 de ore de la retragerea ofertei de pe Site.

3. Daca oferta de azi nu este achizitionata de suficienti cumparatori, ce se intampla?

Daca nu este atins numarul minim de achizitii, atunci nimeni nu beneficiaza de oferta si ne revedem ziua urmatoare! Voi va veti primii banii inapoi in maxim 3 zile bancare. INTEGRAL, fara nici un fel de comision si AUTOMAT, fara sa fie nevoie sa ne solicitati acest lucru.

4. Trebuie sa imi folosesc voucherul azi?

Nu. Voucherele au o data de expirare care iti ofera suficient timp sa te bucuri de oferta. Te rugăm să consulţi ofertele individuale pentru data expirării si termene şi condiţii.

5. Oferta a fost activata si am primit voucherul pe mail. Ce fac acum?

Printeaza voucher-ul si profita de oferta. Vei avea pe voucher instructiunile si o harta ca sa ajungi acolo.

6. Voucherul este perfect pentru mama mea. Pot sa i-l cumpar cadou?

Fiecare ofertă lansată de noi poate reprezenta pentru tine si o noua idee de cadou, pentru ca fiecare voucher din cele achiziţionate pot fi oferite în dar.

7. Dar pe voucher apare numele meu. Sigur pot sa il dau cadou?

Da, pana la urma tu decizi cine beneficiaza de voucher.

8. Cand apas butonul "CUMPARA" sunt taxat imediat?

Esti taxat dar daca numarul minim de cumparatori nu este atins sumele de bani platite vor fi inapoiate in termen de maxim 3 zile bancare de la retragerea ofertei de pe Site.

9. Pot sa cumpar un voucher cu incredere?

Sigur ca da. Datele cardului tau sunt transmise printr-o conexiune sigura. Nu stocam numarul tau de card pe server-ul nostru sau oriunde altundeva.

10. Unde este voucherul meu?

Voucherul il primesti pe adresa ta de mail a doua zi dupa ce oferta s-a incheiat. Daca nu ai primit voucherul in inbox, verifica in spam box

- Printeaza-l
- Valorifica-l
- Profita de oferta!

11. Afacerea mea este perfecta pentru MarketDEAL. Cum procedez?

Arunca un ochi pe sectiunea pentru parteneri si contacteaza-ne.