Parteneri

Parteneri

Va ajutam sa va expuneti la o gramada de clienti noi

Clientii nostri afla zilnic de ofertele noastre speciale si acceseaza site-ul MarketDEAL pentru a se informa si a le cumpara. Nu costa nimic ca acesti clienti sa primeasca informatii despre ofertele speciale construite de Dvs.
Aducem afacerea ta in centrul atentiei tuturor abonatilor nostri, la fel ca si vizitatorilor noi pe site. Daca ai o oferta unica si atragatoare si este selectata de echipa MarketDEAL pentru a fi prezentata pe pagina principala, acest lucru se va traduce de obicei in sute de clienti.

Cum putem colabora

Pasul 1: Alegem impreuna o oferta atractiva pentru clientii nostri. Atentie: Pentru ca rezultatele campaniei noastre sa fie cat mai bune, oferta propusa trebuie sa fie de nerefuzat, ca sa-i stimuleze pe clientii nostri sa cumpere pe loc serviciile sau produsele Dvs.
Pasul 2: Echipa noastra de marketing si vanzari va desfasura o campanie masiva de promovare si vanzare. In aceasta perioada, clientii MarketDEAL pot cumpara de pe site-ul nostru un Voucher, cu o valabilitate limita. Voucherul poate fi folosit o singura data in perioada de valabilitate.
Pasul 3: Dupa incheierea perioadei de promovare masuram exact numarul de clienti si volumul cumparat si veti primii banii anticipat pentru serviciile pe care va trebui sa le prestati. Deci noi castigam doar daca castigi si tu!