Despre Noi

Cine suntem, ce facem si de ce o facem!

MarketDEAL ofera reduceri online,cupoane,promotii,voucher in Bucuresti si Romania.Acum poti sa cumperi orice cu reduceri de pana la 90%.MarketDEAL negociaza pentru voi cele mai bune reduceri online la : restaurante, cafenele, teatre, spa-uri, saloane de infrumuseţare cluburi de fitness, magazine, excursii, vacanţe, activităţi de agrement şi evenimente de la care ar fi păcat sa lipseşti, garantand business-urilor partenere un număr minim de clienţi.

Evident nu toate ofertele vor avea 90% discount dar incercăm să negociem cele mai bune preţuri posibile. Pe site-ul de reduceri online MarketDEAL vei gasi produse sau servicii la preţuri mult mai mici decat preţurile standard, dar in cantitate limitată şi pentru o perioadă limitată.

In fiecare zi cea mai buna reducere online doar pentru voi, vizitaţi site-ul nostru in fiecare zi si alegeti voucherul creat special pentru voi :)

OK, destul despre noi. Dacă aceasta este prima dată cu noi, bun venit! Dacă esti deja membru, iti mulţumim pentru ca ne vizitezi din nou şi stai aproape pentru mai multe oferte tari de la noi ...